Selecteer een pagina

Banden en wielen

 


Gevarieerd aanbod in banden, velgen en dubbelluchtsystemen voor landbouw en industrie

In ons aanbod vindt u geregeld gebruikte banden van de gangbare merken Michelin, Good-Year, Vredestein, Pirelli, Kleber, Alliance, etc. Echter ook de goedkopere merken als BKT, Fulda, Barkley, of Belshina komt u bij ons tegen. Behalve standaard tractorbanden, hebben wij doorgaans ook ploegbanden, lagedrukbanden en cultuurbanden op voorraad. Uiteraard kunnen we u voorzien van passende velgen voor uw specifieke tractormerk en –type.

Binnen ons assortiment hebben dubbelluchtsystemen een speciale plaats. Met name van dubbelluchtsets op basis van cultuurwielen (smal naast breed) hebben wij doorlopend voorraad. Heeft u speciale wensen t.a.v. de afmetingen? Wij kunnen voor u een passende oplossing maken op basis van nieuwe velgen. Daarnaast leveren wij onderdelen t.b.v. dubbelluchtwielen, te denken aan Molcon-haken, cilinderkoppelingen, GS-snelsluitingen en afstandsringen.

Op aanvraag leveren wij ook nieuwe tractorbanden en -wielen. Levering van trailer- en industriebanden behoort eveneens tot de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen wij uw oude banden demonteren en de montage van uw nieuwe banden verzorgen. Is transport voor u een probleem? Ook dat kunnen we voor u regelen. Vertel ons uw wens en wij doen u een passend aanbod!

logo_gomahco

Fred Goes
06-50961738
info@gomahco.nl

Bezoekadres:
Dijkje 16C
4255 GX Nieuwendijk

Factuuradres:
Klaproos 38
4251 JE Werkendam